Workshops

Waarom?

Positieve psychologie kent vele facetten en toepassingsmogelijkheden. Eenmaal overtuigd van de kracht van geluk en positiviteit wil je die inzetten om werk en werken beter, leuker, succesvoller, zinvoller etc. te maken en te ervaren: 

  • hoe je van een arbeidsrelatie een krachtige en waardevolle verbinding maakt die de medewerker en de organisatie het meest oplevert 
  • hoe het kennen en kunnen inzetten van karakteristieke competenties voor werkgeluk en betere prestaties zorgen 
  • hoe een on-boardingproces direct voor een stevige verbinding met nieuwe medewerkers zorgt 
  • hoe veranderingen succesvoller tot stand komen door ze niet alleen van buitenaf maar ook van binnenuit te stimuleren 

Wanneer?

Als je met een team van (HR-)professionals of managers maar ook change agents en leden van medezeggenschapsorganen een concrete en gedragen aanpak wilt ontwikkelen om bijvoorbeeld: 

  • medewerkerbetrokkenheid te vergroten 
  • meer uit het potentieel van individuen en teams te halen 
  • waardevolle medewerkers te behouden 
  • voor meer werkplezier en werkgeluk te zorgen 

Hoe?

In een op maat gemaakte in-house workshop help ik jullie direct op weg. Duur, inhoud en doelen stemmen we vooraf met elkaar af. Na afloop kun je meteen aan de slag en de inzichten in de praktijk brengen. 

tom-testimonial

Door samen met teams te zoeken naar wanneer ze succesvol zijn, werken we naar een concreet resultaat toe. Ik deel mijn inzichten en ervaringen zodat die ook voor jou en je omgeving gaan werken. Altijd afgestemd op jouw praktijk zodat je snel resultaten ziet. Of het nu gaat om een ontwerp voor een nieuw on-boardingsproces waardoor medewerkers langer blijven of het creëren van stevigere verbinding in je team aan de hand van ieders Point Positive® assessment. 

“Ik zie dat de workshop inzicht geeft in dat waarin jij vanuit jouw eigenheid de meeste waarde toevoegt. Van daaruit kun je jezelf de vraag stellen in hoeverre dat in jouw werk terugkomt en hoe je daar meer gebruik van kan maken.”

“Zo’n middag gun je al je collega’s.”

“Inspirerend, leerzaam, toepasbaar in werk en privé, fijne sfeer!”