Spreker

Met mijn verhalen neem ik je publiek op interactieve manier mee in de werking van geluk. Ik laat zien hoe het toepassen van uitgangspunten van de positieve psychologie relatief eenvoudig een positieve impact kan hebben, in het werk of daarbuiten. 

Waarom?

Het is mijn uitdaging om het verhaal zó te vormen dat het maximaal resoneert bij jouw publiek en zo enthousiasme en nieuwsgierigheid oproept en hen tot verdieping en toepassing aanzet. 

Na afloop kunnen (en willen) zij meteen aan de slag met een aantal praktische suggesties die hen gaan helpen positiever in het leven te staan en meer geluk te ervaren. Om dat geluk in te zetten om prettiger, succesvoller, zinvoller te leven en te werken. 

Wanneer?

Als je een groep, van kleine teams tot grote zalen, wilt laten kennismaken met een andere manier om succesvol te zijn. Een manier die begin met geluk. Dat kan bijvoorbeeld: 

  • op een conferentie, aansluitend bij het centrale thema 
  • voor een groep (HR-)professionals, als verdieping en verbreding 
  • in je team, in het kader van samenwerking en verbinding 
  • om je directie te inspireren 
  • tijdens een medewerkerbijeenkomst, om hen te enthousiasmeren 

Hoe?

Jouw doel staat centraal in het verhaal dat ik op maat voor je samenstel. Daar gaat dus een uitgebreide intake aan vooraf. Zo kan ik altijd een stevige inhoudelijke basis combineren met sprekende beelden, praktische handvatten en relevante voorbeelden die maximaal aansluiten bij jouw praktijk. Een verhaal dat resoneert, jouw publiek bijblijft en hen aanzet tot beweging. 

Waarom ik?

Sinds mijn kennismaking met wat later positieve psychologie bleek te zijn heeft dit gedachtegoed me niet meer losgelaten. Ik zoek continu naar mogelijkheden om individuen, groepen en organisaties te inspireren en de kracht van geluk en positiviteit te laten ervaren. Daardoor worden leven en werken niet alleen leuker maar ook beter. 

tom-testimonial

De afgelopen jaren heb ik met mijn beeldende presentaties honderden keren kleine en grote groepen aangezet tot verandering met een gemiddelde beoordeling van 8,6 (2019). Graag kom ik mijn enthousiasme ook op jouw publiek overbrengen! 

“Ontzettend leuke presentatie. Vol met weetjes, handige tips en humor. De slides waren daarnaast ook nog eens ondersteunend aan het verhaal.”

“Jammer dat ik deze presentatie niet eerder heb meegemaakt, ondanks dat ik de kans heb gehad! Inspirerend, concreet en onderbouwd. Prachtig.”